© 9To5Mac

'Apple komt met nieuwe iPod touch en tijdschriftenabonnement'
iOS 12.2

'Apple komt met nieuwe iPod touch en tijdschriftenabonnement'

26-01-2019 11:35 Laatste update: 19:29

Gaat Apple een nieuwe iPod touch uitbrengen? Afgaande op de broncode van iOS 12.2 zou dat zomaar kunnen.

In de code van de deze week uitgebrachte eerste testversie van iOS 12.2 voor ontwikkelaars ontdekte Steve Troughton-Smith aanwijzingen voor vier nieuwe iPads en een iPod touch, zo schrijft hij op Twitter.

Dat Apple een nieuwe iPod touch op de markt zou willen brengen, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder deze maand dook er al een verhaal op dat het bedrijf bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe muziekspeler die dit jaar op de markt moet komen.

Tijdschriftenabonnement

Behalve aan nieuwe hardware werkt Apple ook aan zijn Apple News-abonneedienst voor kranten en tijdschriften. 9To5Mac stuitte in iOS 12.2 op een preview van de nieuwe dienst, die vermoedelijk Apple News Magazines gaat heten. Afgaande op de foto’s zal de dienst onder meer de bladen Vogue en Shape bevatten.

De abonneedienst wordt net als Apple Music gekoppeld aan het iTunes-account van de gebruiker. Mogelijk gaat Apple een bundel aanbieden waarbij je voor een vaste prijs toegang krijgt tot Apple Music, Apple News Magazines en het televisieaanbod van Apple.

AirPods 2

Eerder werden er in iOS 12.2 al aanwijzingen gevonden voor nieuwe AirPods, die met spraakopdrachten te bedienen zullen zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s