Bright Podcast ?

'Smartphone-innovatie is niet dood'

podcast smartphones opvouwbare smartphone telefoon samsung
22 februari om 17:02
Laatste update: 22 februari om 17:09

Napraten over de aankondigingen van Samsung en waarom we minder kauwgom eten door de komst van de smartphone. Dat en meer in onze podcast deze week.

Samsung hield woensdagavond zijn grootste event in het jaar. Op Unpacked 2019 kondigde het de nieuwe Galaxy S10-toestellen aan en pakte de mondiale marktleider uit met de Galaxy Fold, Samsungs eerste opvouwbare telefoon die in het tweede kwartaal al op de markt komt. Opvallend was hoe de Koreaanse baas van Samsungs mobiele tak, DJ Koh geheten, enthousiast vertelde dat innovatie bij smartphones zeker geen verleden tijd is. In deze Bright Podcast blikt Harm samen met Erwin en Tonie terug.

Daarnaast schuift Maarten Reijnders aan, Bright-redacteur en schrijver van non-fictie boeken. zijn nieuwste werk heet 'Dat was niet de bedoeling' en geeft een boeiende bloemlezing over onbedoelde gevolgen. Zoals waarom de smartphones de verkoopcijfers van kauwgom pijn doen. Waarom slimme auto’s vaker schade rijden. En hoe zuinigere auto’s een bijdrage leverden aan de ineenstorting van de Sovjet-Unie.

Je kunt de Bright Podcast beluisteren op iTunes (iOS) en Google Podcasts (Android). Later dit weekend ook via Spotify!


Links uit de podcast:

Het boek 'Dat was niet de bedoeling' van Maarten Reijnders

Lees het hoofdstuk over 'waarom we minder kauwgom eten door de smartphone'

10 Year Galaxy Edition

Nike BB Adapt

Tetris 99 (Nintendo Switch)

Bright YouTube-kanaal met video's over de nieuwste smartphones