Sonos One
Slimme speakers

Sonos One

01-03-2019 16:07 Laatste update: 23-02-2021 14:54

De Sonos One is de beste slimme speaker met ondersteuning ovor heel veel muziekdiensten en AirPlay 2. De Sonos-speaker werkt momenteel nog niet met de Nederlandse Google Assistant, maar krijgt dat binnenkort wel.

Sonos beloofde in 2018 dat de Sonos One in 2019 ondersteuning voor Google Assistent zou krijgen. Die is er nog momenteel niet, maar dat kan niet heel lang meer duren. Daarom raden wij de Sonos One aan als een slimme speaker, en wel omdat het de speaker met het beste geluid is. Sonos was één van de eersten die het voor normale mensen mogelijk maakte om makkelijk muziek via meerdere speakers in meerdere kamers af te spelen.

De Sonos One is de nieuwste en beste versie van dat speakersysteem. Een speaker met een veel groter geluid dan zijn formaat doet vermoeden. Met 229 euro niet de goedkoopste keus, maar met een Sonos kan je vele jaren vooruit. Makkelijk uit te breiden met nieuwe exemplaren en met de app van Sonos tune je de speakers zodat ze het beste klinken in de kamer waar ze staan.

De speakers ondersteunen vrijwel alle muziekdiensten (61 stuks), zijn vanuit Spotify te gebruiken en iOS-gebruikers kunnen hun audio via AirPlay 2 makkelijk naar het apparaat sturen. Sonos One is de speaker voor de luisteraar die in de eerste plaats toch vooral een goede speaker wil, met alle mogelijkheden en zonder vast te zitten aan één ecosysteem.

NB: De Sonos One op onze foto is een limited Edition in samenwerking met interieurwinkel HAY. Die kost geen 229 maar 259 euro, en is er in fel roodoranje, pastelgeel en roze, groen en grijs. De reguliere Sonos One is verkrijgbaar in zwart en wit.

De introductieprijs van de Sonos One is 229 euro. Check Tink voor de beste deal en bundels.

Pluspunten:Minpunten:
  • Uitstekend geluid
  • Brede ondersteuning
  • Goed uitbreidbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel accessoires
  • Komst Assistant duurt lang
  • Vrij prijzig
  • Alexa, maar niet Nederlands

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.