apple tv+ video arcade news dienst videodienst gamedienst games
Abonnee-diensten

Liveblog: Apple kondigt videodienst Apple TV+ aan

25 maart 2019 om 17:01
Laatste update: 27 maart 2019 om 19:45

Apple heeft vanavond de nieuwe videodienst Apple TV+ aangekondigd. De abonnementsdienst is dit najaar in 100 landen beschikbaar. Lees onze liveblog van de Apple-presentatie terug.

Liveblog

20:00 Meer over videodienst Apple TV+.

Lees ook over de gamedienst Apple Arcade en de Apple Card-creditcard.

19:52 De prijs van Apple TV+ is nog niet bekend. Dit najaar gaat de dienst van start. 

19:46 Oprah Winfrey is ook van de partij.

19:39 Apple TV+ is een abonnementsdienst met exclusieve series en is deze herfst beschikbaar in 100 landen.  

19:30 De videodienst krijgt ook een serie van de makers van Sesamstraat

19:22 Apple toont nu één voor één de nieuwe series van Apple TV+, waaronder de comedyserie The Morning Show met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell.  

19:09 Videodienst Apple TV+ is aangekondigd. Steven Spielberg is aanwezig, hij maakt de serie Amazing Stories voor de nieuwe Apple-dienst.

19:03 Apple brengt in mei de nieuwe Apple TV-app in ruim 100 landen uit. De app komt ook beschikbaar op smart-tv's van Samsung, LG, Sony, Vizio, Roku en Amazon 

18:57 Apple presenteert een nieuwe Apple TV-app met onder meer Apple TV Channels met toegang tot tv-zenders en series van onder meer HBO en Showtime.  

18:49 Apple Arcade biedt ruim 100 games die werken op iOS, macOS en Apple TV. De prijzen heeft Apple nog niet bekendgemaakt.

18:45 Apple onthult een abonnementsdienst voor games: Apple Arcade. Met een abonnement kun je alle games in de nieuwe Apple Arcade-sectie in de App Store downloaden. Games zijn ook offline te spelen en hebben geen reclames. 

18:38 De digitale creditcard Apple Card is een samenwerking met GoldmanSachs en Mastercard en is nog alleen in de VS beschikbaar. Een app maakt je uitgaven inzichtelijk.

18:37 Over de lancering van betaaldienst Apple Pay in Nederland is nog niets bekend. 

18:30 Apple heeft de Apple Card aangekondigd: de creditcard werkt in de Wallet-app op de iPhone. De Apple Card moet onder andere lagere tarieven hebben dan normale creditcards en meer privacy bieden. De creditcard zou 'overal ter wereld' geaccepteerd worden.

18:23 De nieuwe abonnementsdienst Apple News+ is voorlopig alleen in de VS en Canada beschikbaar. De prijs is 9,99 dollar per maand.

18:20 Onder andere The Wall Street Journal, de LA Times en 300 tijdschriften zijn beschikbaar op Apple News+. Andere grote kranten willen zich niet aansluiten bij Apple, omdat ze te veel van de omzet aan Apple moeten geven.

18:15 Apple heeft zijn abonneedienst Apple News+ aangekondigd. Je kunt reclamevrij artikelen van journalistieke media lezen op Apple-apparaten voor een vast maandbedrag. 

Lees meer over:

Deel via