Stem op ons!

Laatste kans: stem op Bright bij de Dutch Podcast Awards

bright podcast awards win elektrische fiets ebike
3 juni om 15:17
Laatste update: 4 juni om 16:28

De Bright Podcast is genomineerd voor een Nederlandse podcastprijs, een Dutch Podcast Award. Je kunt nu je stem uitbrengen op de genomineerde podcasts.

De Bright Podcast is een van de vijf genomineerden voor een Dutch Podcast Award 2019 in de categorie Tech & Innovatie. Het is voor de tweede keer dat deze Nederlandse podcastprijzen worden uitgereikt. Podcasts groeien aan populariteit, mede dankzij de opmars van slimme speakers. Ongeveer 20 procent van de Nederlanders luistert momenteel wel eens naar podcasts. 

In de Bright Podcast praten we je elke week bij over de trending topics in de techwereld. Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande, eindredacteur Tonie van Ringelestijn en presentatrice Anic van Damme kijken onder leiding van host Harm Teunis terug en vooruit. Het belangrijkste technieuws en bijzondere gadgets komen voorbij, aangevuld met tips. In ongeveer een half uur ben je weer helemaal bij.

Stemmen

Je kunt hier je stem uitbrengen op de genomineerde podcasts van de Dutch Podcast Awards. Stemmen kan tot 4 juni. Onder de stemmers verloot BNR, dat de awards organiseert, een elektrische fiets van VanMoof.

Volg de Bright Podcast

Luister de Bright Podcast via Spotify, Google Podcasts (Android) en Apple Podcasts(iOS). Of voeg de RSS-feed toe aan je podcast-app.

Dagelijkse Bright Update

In de Bright Update hoor je op werkdagen rond lunchtijd het belangrijkste technieuws van de dag. De Bright Update is te beluisteren via WhatsApp, Google Assistent en de Google Home-speakers. 

Voeg eerst 06-10020160 toe aan je contacten op WhatsApp en app dan BRIGHT AAN naar dat nummer. Daarna krijg je elke middag gratis de Bright Update. Lees ook hoe je de Bright Update toevoegt op Google Assistent.