Bevestigd: The Hacksmith, Stefanie Joosten en Royalistiq

De Nederlandse YouTuber Royalistiq tijdens tech-festival Bright Day

Bright Day 2019

Bevestigd: The Hacksmith, Stefanie Joosten en Royalistiq

01-07-2019 16:00 Laatste update: 02-07-2019 10:43

De eerste namen van hét techfestival van Nederland zijn bekend: onder meer Fortnite-gamer Royalistiq, de Canadese YouTube-ster The Hacksmith en game-supermodel Stefanie Joosten zijn van de partij.

De eerste namen zijn bevestigd in de programmering van Bright Day 2019. De negende editie van het jaarlijkse techfest vindt plaats in het weekend van 23 en 24 november in de Expo Haarlemmermeer. Zo zijn onder meer Fortnite-gamer Royalistiq en de Canadese YouTube-ster The Hacksmith live in actie te zien, maakt game-supermodel Stefanie Joosten haar opwachting en zijn de nieuwste gadgets te ontdekken, waaronder de Samsung Galaxy Fold en ’s werelds eerste drone-taxi.

Bestel hier je tickets

James Hobson alias The Hacksmith is een Canadese YouTube-ster met ruim zes miljoen volgers. Hij maakt attributen uit Marvel-films en -series na en test deze uit in zijn YouTube-kanaal. Verscheidene props neemt hij mee naar Bright Day voor een live demonstratie. Het is de eerste keer dat The Hacksmith live in Nederland is te bewonderen.

Royalistiq is de nummer 1 Fortnite-speler in Nederland en plaatst dagelijks video’s op YouTube waarin hij aan het gamen is. Vorig jaar was hij ook aanwezig op Bright Day, maar dit jaar krijgt Roy een nog groter podium. Je ziet Royalistiq live in actie en wie weet kun jij samen met hem Fortnite spelen.

Stefanie Joosten kreeg een paar jaar terug een rol aangeboden in een van de grootste games aller tijden: Metal Gear Solid 5. Hierdoor werd zij in een klap wereldberoemd als game-supermodel. In Japan kan ze niet meer over straat, maar op Bright Day zal ze vrijuit vertellen hoe het is om een hoofdrol te spelen in een game.

De Samsung Galaxy Fold is het eerste toestel van de volgende generatie smartphones. Bright Day-bezoekers kunnen het toestel (en vele andere nieuwe smartphones) zelf ervaren in de Mobile First area.

De E-Hang van Huawei is ’s werelds eerste drone voor het vervoer van mensen. De 'dronetaxi' heeft in 2018 zijn eerste testvlucht gemaakt in Europa, in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk deze taxi van de toekomst van dichtbij op Bright Day.

Bestel hier je tickets

Bright Day is ingedeeld rond zes thema’s: Mobile First, Health & Robotics, Gaming, Bright Kids, Future Mobility en Smart Home. Meer aankondigingen over de programmering volgen spoedig!

The Hacksmith:

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s