Podcast: Zo belangrijk was Jony Ive voor Apple
Bright Podcast ?

Podcast: Zo belangrijk was Jony Ive voor Apple

06-07-2019 07:35 Laatste update: 08-07-2019 07:35

Topontwerper Jony Ive vertrok bij Apple. In de Bright Podcast bespreken we een paar hoogte- en dieptepunten van de designer. Ook vertelt Anic van Damme over haar bezoek aan het hoofdkwartier van Samsung in Zuid-Korea.

Luister de podcast: Apple Podcasts of Google Podcasts of Spotify 

De beroemde ontwerper Jonathan Ive maakte eind vorige week bekend dat hij bij Apple weggaat. Een behoorlijke stap, want in de 27 jaar dat Ive bij Apple werkte, maakte hij de hele techwereld geïnteresseerd in design. Hij ontwierp alles van de eerste iMac en iPod tot de iPhone, iPad en tal van Macs. We bespreken de geruchten rond zijn vertrek, en onze favoriete ontwerpen van de Britse ontwerper die de Apple-producten als geen ander in superlatieven kon samenvatten.

Op bezoek bij Samsung

Bijna een variant op 'Kuifje in Tibet': vorige week was Anic met Samsung op reis naar Zuid-Korea. De westerse pers is zelden te gast op het hoofdkwartier van Samsung, dat zijn nieuwe producten vooral tijdens grootste presentaties in New York, Londen en Berlijn onthult. Ze vertelt alles over haar bijzondere reis, en wat Samsung daar over de toekomst vertelde.

Luister de podcast:

Beluister de Bright Podcast: Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of voeg de RSS-feed toe aan je podcast-app

Tips van deze week:

Serie: Stranger Things: seizoen 3 staat op Netflix

App: Instagram heeft een nieuw filter: Bad Botox, de grappigste tot nu toe.

TV: Comedian John Oliver fileert Amazon, vooral de werkomstandigheden van het bedrijf waar 's werelds rijkste man aan het roer staat.

Podcast: The Two Princes, een hoorspel waarin stemacteurs een verrassend modern fantasy-verhaal met prinsen, zwaarden en draken voordragen.

Kijk ook:

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips. 

Volg de podcast op: Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify of voeg de RSS-feed toe aan je podcast-app