Nieuw in Bright Stuff: iPhone 11 en Apple Watch 5
Bright Stuff

Nieuw in Bright Stuff: iPhone 11 en Apple Watch Series 5

20 september 2019 om 17:13
Laatste update: 23 september 2019 om 10:24

Weer een update in onze koopgids Bright Stuff. Een inkoppertje dit keer, met twee opvolgers van producten die er al in stonden: de iPhone 11 en de Apple Watch Series 5.

Sinds vrijdag te koop en dus ook in de Bright Stuff-koopgids: de iPhone 11 en de Apple Watch Series 5. Beiden ogenschijnlijk identiek aan aan de iPhone XR en Apple Watch Series 4 van vorig jaar, maar allebei toch sterker op de juiste vlakken.

Zo is de iPhone 11 de betaalbare variant van de 11 Pro, met prima compromissen: een puik lcd-scherm in plaats een oled-scherm, twee cameralenzen in plaats van drie en een behuizing van aluminium in plaats van staal. Wel dezelfde bloedsnelle chip, een enorme accuduur en die camera met twee lenzen is alsnog één van de allerbeste op de smartphonemarkt. Plus: de iPhone 11 is 50 euro goedkoper dan de iPhone XR vorig jaar.

De Apple Watch Series 5 is in een notendop de Series 4, maar dan met een kompas, 32 GB in plaats van 16 GB opslag en een scherm dat altijd aan staat. Niet langer hoef je de Apple Watch richting richting je gezicht te draaien om het scherm in te schakelen. Klinkt misschien als iets kleins, maar elke voorgaande Apple Watch lijkt in vergelijking ineens ouderwets. Verder bouwt de Series 5 op het sterke fundament van wat al de meest complete smartwatch was.

Samenvattend:

Smartphones (boven 600 euro):

« Eruit: Apple iPhone XR

» Erin: Apple iPhone 11

Wearables

« Eruit: Apple Watch Series 4

» Erin: Apple Watch Series 5

Review: iPhone 11 en 11 Pro

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.