Deep Fusion

Nieuwe camerafunctie voor iPhone 11 Pro duikt op in iOS-bèta

© Apple

Deep Fusion voor iPhone 11 Pro in iOS bèta
1 oktober om 19:16
Laatste update: 1 oktober om 19:16

De nieuwe camerafunctie Deep Fusion voor de iPhone 11 Pro duikt op in de nieuwste bèta van iOS, met mogelijk een snelle release voor alle gebruikers.

Hoewel de camera's in de iPhone 11 Pro en Pro Max al behoorlijk indrukwekkend zijn, krijgen de toestellen nog een nieuwe functie. Met Deep Fusion zorg je voor de perfecte foto in verschillende lichtomstandigheden.

Deze camerafunctie werd door Apple aangekondigd tijdens de onthulling van de nieuwe iPhones, maar zal wat later verschijnen. Een duidelijke datum heeft het bedrijf niet gegeven. Deep Fusion duikt nu op in een nieuwe bètaversie van iOS voor ontwikkelaars. Dan kan een release voor alle gebruikers niet ver weg zijn.

Deep Fusion

Het idee van Deep Fusion is dat er bij het maken van een foto eigenlijk een hele reeks foto's wordt gemaakt. Specifiek drie foto's voordat je op de knop drukt en drie foto's daarna. Vervolgens wordt er ook nog een foto gemaakt met een lange sluitertijd.

De foto met lange sluitertijd wordt gecombineerd met een van de zes foto's die de meeste details vertoont. Daarna worden er nog wat extra stappen gezet om het detail te verbeteren, en staat het resultaat klaar in de foto-app. Dat duurt niet veel langer dan een seconde.

REVIEW: iPhone 11 en 11 Pro. Moet je upgraden of niet?

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's