Podcast: PlayStation 5 en nieuwe Xbox, wordt 2020 hét gamejaar?
Bright Podcast ?

Podcast: PlayStation 5 en nieuwe Xbox, wordt 2020 hét gamejaar?

12-10-2019 07:09 Laatste update: 14-10-2019 08:54

In de Bright Podcast bespreken we de aankondiging van de PlayStation 5, de camera's van de iPhone 11 Pro en de nieuwe OnePlus-smartphones.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Sony maakte deze week bekend dat de PlayStation 5 eind 2020 verschijnt. Dat is een jaar eerder dan verwacht, en niet toevallig ongeveer tegelijk met Microsofts opvolger van de Xbox One. Daarmee gaat de nieuwe console-oorlog van start. We bespreken alle details die Sony heeft gegeven over de PlayStation 5, en de kansen van de spelcomputers nu het streamen van games in opmars is.

Cameratest iPhone 11 Pro

Bright testte deze week uitgebreid de camera's van de i̦Phone 11 Pro. Voor het eerst heeft de iPhone drie lenzen achterop, een nachtmodus en de nieuwe Deep Fusion-modus voor meer details. Hoe scoren de camera's van de iPhone 11 Pro vergeleken met de iPhone XS van vorig jaar, en de Samsung Galaxy S10+? 

Naast de iPhone 11 hebben we ook aandacht voor andere nieuwe smartphones, zoals de betaalbare OnePlus 7T met een soepel 90 Hz-scherm en de vreemde supersmalle telefoon van Essential.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Film: El Camino, de Breaking Bad-movie. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen: het verhaal volgt Jesse Pinkman na de gebeurtenissen van Breaking Bad. Vanaf vrijdag op Netflix.

Film: Between Two Ferns: The Movie, de filmversie van de ongemakkelijke interviewreeks van Zach Galifianakis. Gaat volledig over de top met een absurd verhaal waar menig bekende acteur aan meedoet.

YouTube: Every Apple Wallpaper. Reis-YouTuber Andrew Levitt zoekt elke Apple-wallpaper op. Sinds 2013 vernoemt Apple zijn macOS-besturingssysteem naar bekende plekken in zijn thuisstaat Californië. Elke Mac heeft standaard een fraaie foto van die bekende plek als wallpaper, Levitt probeert al die plekken precies zo in beeld te brengen als op zijn computer.

App: Earlynote, een Nederlandse app waarmee je berichten verstuurt die pas in de toekomst door de ontvangers zijn te lezen. Gratis voor Android en iOS.

Cameratest: hoe scoort de iPhone 11 Pro?

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favourite podcast-app.