© Oneplus

Beleef heden, verleden en toekomst van mobiel op Bright Day
Bright Day 2019

Beleef heden, verleden en toekomst van mobiel op Bright Day

22-11-2019 16:55 Laatste update: 23-11-2019 10:40

Het is mobieltjes voor en na bij de Mobile First-area op tech-festival Bright Day, met het verleden, het heden en de toekomst van smartphones. Van iconische oude telefoons tot zelf 5G proberen.

Op 23 en 24 november barst tech-festival Bright Day los in de Expo Haarlemmermeer. Naast virtual reality, robots, drones en YouTuber The Hacksmith hebben we ook veel aandacht voor mobieltjes.

Download ook de Bright-app voor iPhone of Android en maak kans op prijzen. 

Bright Stuff en Mobile Hall of Fame

In onze Mobile First-area vind je de Mobile Hall of Fame-expositie, met de 20 beste, invloedrijkste en opvallendste telefoons van de afgelopen 30 jaar.

Bright Stuff is ook aanwezig in de Mobile First-area. In de koopgids van Bright zijn smartphones een belangrijk onderdeel, met vier verschillende prijsklassen. Bright-hoofdredacteur Erwin en redacteur Floris praten je bij over de keuzes die we maken om in elke categorie tot de drie beste smartphones te komen. Ook koptelefoons en oordoppen komen voorbij. We sluiten af met de Mobile Pop Quiz, met triviavragen voor de echte mobieltjes-kenner. De winnaar wint een limited edition Bright x Okimono t-shirt, hoodie of sweatshirt!

Onze retailpartner Belsimpel is aanwezig op Bright Day met een speciale pop-up store. Alles wat voorbijkomt in onze Bright Stuff-presentatie (en meer) is er verkrijgbaar. Speciaal voor de Bright Day-bezoeker geeft Belsimpel op Bright Day al Black Friday-kortingen die voor normale klanten pas het weekend erop gelden. Een nieuwe smartphone met korting, lekker!

OnePlus 7T Pro McLaren-editie

OnePlus en Belsimpel bieden op Bright Day ook de speciale OnePlus 7T Pro McLaren-editie aan. De telefoon is geïnspireerd op het kenmerkende McLaren-design en is een ode aan de innovatieve geest van het merk.

De smartphone wordt subtiel en stijlvol geaccentueerd door het voor McLaren iconische papaja-oranje – een eerbetoon aan McLaren Racing die ook terugkomt in de huidige McLaren Racing Formule 1-auto.

Als eerste zelf 5G proberen

Het gaat al een tijdje over 5G, maar in het hoekje van onze smartphones staat nog steeds 4G. Hoe snel 5G is beleef je tijdens Bright Day, een primeur! Oppo en T-Mobile verzorgen samen de eerste publieke 5G-verbinding in Nederland.

Speciaal voor Bright Day plaatst T-Mobile een tijdelijke CoW (Cell on Wheels). Met de aanwezige Reno 5G-toestellen van Oppo kun je zelf ervaren hoe snel het mobiele internet binnenkort wordt. Ook is er een cloud-game met augmented reality en de eerste 5G Mobile Edge Computing-technologie.

Om de Oppo Reno2 verder te testen, kunnen bezoekers foto’s maken en printen in de Ultra Dark Mode-fotobooth. En met een ‘shake machine’ test je de Ultra Steady Video-functie van het toestel. In OPPO’s ‘mini world’ word je uitgedaagd om met de zoomfuncties van het toestel, 5x Hybrid Zoom en 20x digitale zoom, de kleinste details van de wereld om je heen vast te leggen.

Download ook de Bright-app voor iPhone of Android en maak kans op prijzen. 

Niks missen? Volg Bright ook op Facebook en Instagram

Bekijk ook: voor het eerst 5G in Nederland!

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's