Podcast: 'Tesla Cybertruck is een instant-classic'
Bright Podcast ?

Podcast: 'Tesla Cybertruck is een instant-classic'

29-11-2019 17:34 Laatste update: 10-02-2020 15:38

Tesla's elektrische pick-uptruck Cybertruck is polariserend: mooi of lelijk, in elk geval meteen al een classic. Verder: een reportage bij de Amsterdam Internet Exchange, het hart van het Nederlandse internet, en een terugblik op tech-festival Bright Day.

Luister deze podcast: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Alles rond de presentatie van Tesla's pick-uptruck deed stof opwaaien: de naam Cybertruck, het per ongeluk breken van de ramen en het uiterlijk van de truck. In de Bright Podcast bespreken we wat er uiteindelijk echt toe doet: is dit een veelbelovende elektrische auto?

Ook hoor je een reportage achter de schermen bij de Amsterdam Internet Exchange. We krijgen van Chief Technology Officer Henk Steenman een rondleiding door het belangrijkste internetknooppunt in Nederland, en een van de grootste ter wereld.

Wil jij je carrière ook beginnen binnen Security? Check dan het verhaal van Joyce als security-consultant bij Accenture.

Tips uit deze aflevering:

Serie: The Irishman op Netflix. De nieuwste film van Martin Scorsese, een 3,5 uur durend maffia-drama met Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci. 

Veiling: unieke Star Wars-props. In aanloop naar de negende Star Wars-film gaan er enkele unieke voorwerpen uit de Star Wars-geschiedenis onder de hamer.

Luisterverhalen: Rouze, 'Korte, sexy luisterverhalen voor (bijna) ieder moment'.

Video: Bright Friday, ter ere van Black Friday geen lage prijzen bij Bright, maar gratis prijzen! Maak kans op onder meer een OnePlus-smartphone en een Sonos Move.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.