© Harman Kardon

Harman Kardon onthult zijn eerste draadloze oordoppen
Comeback

Harman Kardon onthult zijn eerste draadloze oordoppen

06-01-2020 16:01 Laatste update: 07-01-2020 07:14

Audiomerk Harman Kardon maakt na een zes jaar weer koptelefoons, en voor het eerst ook draadloze oordoppen.

Harman Kardon maakte de afgelopen jaren vooral speakers en audiosystemen voor auto's en laptops. Tijdens de techbeurs CES kondigt het bedrijf nu zijn terugkeer naar de markt van koptelefoons aan.

De nieuwe Harman Kardon Fly-lijn bestaat uit volledig draadloze oordoppen, draadloze sportoordoppen met een snoer ertussen en een draadloze koptelefoon met noise cancellation. 

De Harman Kardon Fly TWS-oordoppen zijn volledig draadloos en bieden vijf uur accuduur. Het oplaaddoosje heeft genoeg energie voor nog eens tien uur draadloos luisteren, voor een gezamenlijke vijftien uur. De dopjes zijn bestand tegen zweet en regen, ondersteunen snelladen en hebben touch-bediening. Ze komen begin dit jaar op de markt voort 149 dollar. 

Koptelefoon en goedkopere optie

De Fly ANC is een draadloze over-ear koptelefoon met noise cancellation. De accuduur komt op 20 uur voor draadloos luisteren met noise cancellation ingeschakeld, 30 uur met de ruisonderdrukking uitgeschakeld. De oorschelpen zijn voorzien van touchbediening en de koptelefoon komt begin dit jaar op de markt voor 249 dollar.

De Harman Kardon Fly BT-oordoppen zijn met 99,95 dollar het goedkoopste onderdeel van het nieuwe aanbod. De dopjes zijn met een snoer aan elkaar verbonden, en bieden 8 uur batterijduur. Bediening gebeurt met een afstandsbediening aan het snoer, en er is geen oordetectie voor automatisch pauzeren zoals bij de andere twee nieuwe producten.

Eerste indruk: AirPods Pro

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's