© Mercedes-Benz

Podcast: toffe concepten en rare gadgets op techbeurs CES
Bright Podcast ?

Podcast: toffe concepten en rare gadgets op techbeurs CES

11-01-2020 17:59 Laatste update: 13-01-2020 07:56

De eerste Bright Podcast van het jaar staat in het teken van de CES, de grootste techbeurs ter wereld. We bespreken de opvallendste concepten en vreemdste gadgets. En wat zouden we zelf willen kopen?

Luister de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

De eerste Bright Podcast van het jaar wordt gepresenteerd door een oude bekende. Merijn Doggen is na een klein jaar afwezigheid weer terug op het nest. Onze reguliere presentator Harm Teunis was deze week op de techbeurs CES 2020 in Las Vegas, samen met Eric Bouwman.

Hun video's kijk je op het YouTube-kanaal van Bright en bij RTL Z. Je ziet allerlei gadgets en concepten die we in deze podcast uitgebreider bespreken. De conceptauto's van Mercedes en Sony, de opvouwbare laptops van Dell en Lenovo, vreemde robots, en zoals altijd ook allerlei onnozele apparaten. 

Verder hoor je onze goede tech-voornemens voor 2020 en onze tips van de week.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Binge-waardige series: op Bright.nl hebben we een artikel gemaakt met alle series en films die de redactie tijdens de kerstvakantie heeft gekeken. Eén van de hoogvliegers is Watchmen, een spannende, verrassend actuele, slim geschreven en fraai verfilmde serie die volgt op de bekende graphic novel.

De serie Succession is nog zo'n tip uit die lijst, over een steenrijke media-familie die onderling vecht over het familiebedrijf. De vader van het gezin houdt het niet lang meer vol, met allerlei intriges, listen en bedrog tot gevolg. Grappig en bloedspannend.

Ook de film Jojo Rabbit wordt genoemd, de nieuwste film van regisseur Taika Waititi, bekend van onder meer Thor Ragnarok. Een comedy over een Duits jongetje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Hitlerjugend zit. Het jongetje heeft een bizarre versie van Hitler als denkbeeldige vriend, hij wordt gespeeld door Waititi. Een komisch opgezette film die toch niet schroomt ook serieus te zijn.

Als afsluiter een praktische tip van hoofdredacteur Erwin: loop eens de wachtwoorden van je wifi-router en andere draadloze apparaten na, om te zien of ze per ongeluk nog het standaardwachtwoord gebruiken.

Gadgets op CES 2020: slimme kraan en knuffelrobot

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.