Website maakt 'piratentelevisie' van streamingdiensten
All The Streams

Website maakt 'piratentelevisie' van streamingdiensten

10-03-2020 19:28 Laatste update: 11-03-2020 10:36

Website All The Streams streamt zes verschillende streamingdiensten, als commentaar op de fragmentatie van de streamingmarkt.

"We hebben abonnementen op alles en we spelen ze voor jullie af", start website All The Streams. Klik op de kijkknop, en je kijkt mee met een van de zes streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Disney Plus en Prime Video.

Kijkers hebben geen controle over wat er wordt afgespeeld. Je stapt midden in een serie of film, net alsof er een televisie wordt ingeschakeld. Daarom lijkt het design van de website op een oude televisie. Bovenal lijkt All The Streams echter op een radio, want de website moet gezien worden als een moderne versie van piratenradio. 

De website is een commentaar op de groeiende hoeveelheid streamingdiensten op de markt. Veel series en films zijn daardoor niet voor iedereen beschikbaar, waardoor piraterij groeit. De kans is groot dat de website niet lang beschikbaar blijft, want het uitzenden van deze streams is niet legaal. Op het moment van schrijven heeft de website ruim een kwart miljoen kijkers.

Heb jij ook streaming stress?