© Logitech

Logitech komt met draadloos drie-in-één laaddock
Standaardje

Logitech komt met draadloos drie-in-één laaddock

11-03-2020 13:24 Laatste update: 13:24

Logitech heeft een nieuwe oplader onthuld waarmee een iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk draadloos geladen kunnen worden.

Het nieuwe drie-in-één laaddock is onderdeel van de Powered-reeks van Logitech. Het dock biedt plaats aan een rechtopstaande iPhone, heeft een laadhaakje voor de Apple Watch een plat oppervlak om het laaddoosje van de AirPods op te leggen.

De AirPods Pro worden geleverd met een draadloos laadbaar doosje, bij de reguliere AirPods is zo'n doosje bij of na aankoop optioneel. Het laaddock is er in wit en donkergrijs, en ondersteunt de Qi-laadstandaard met 7,5 Watt snelladen voor Apple-apparaten. Het apparaat heeft interne hittesensoren om oververhitting te voorkomen. Het laaddock kost in de VS 129 dollar, de europrijs volgt nog.

AirPower

Apple kondigde in 2017 zelf ook al een oplader aan waarmee de iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk opgeladen konden worden. Bij die AirPower-mat zou het niet uitmaken op welke plek de apparaten neer werden gelegd, waar dat bij andere laadmatjes vrij nauw luistert. Die aanpak bleek echter voor oververhitting te zorgen. Anderhalf jaar na de introductie werd de AirPower-mat geannuleerd.

Eindoordeel: AirPods Pro na 3 maanden

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's