© Bedchill

Let op deze valkuilen bij thuiswerken
Bright Podcast ?

Let op deze valkuilen bij thuiswerken

12-03-2020 18:31 Laatste update: 31-03-2020 15:43

Nederlanders moeten zoveel mogelijk thuiswerken om het coronavirus in te dammen. In deze Bright Podcast: de mogelijkheden én valkuilen van thuiswerken.

Volg de Bright Podcast: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of Deezer.

Om het coronavirus in te dammen, vraagt de Nederlandse regering burgers om zoveel mogelijk thuis te werken. Zo kom je minder grote groepen mensen tegen, vermijd je het openbaar vervoer en laat je ruimte voor mensen die niet thuis kunnen werken.

Als je de komende tijd je werk thuis moet doen, heb je een aantal valkuilen om te ontwijken. Thuiswerken is geen verkapte vakantie, maar pas ook op dat je het sociale aspect van kantoorwerk niet uit het oog verliest als je thuis zit.

In deze aflevering van de Bright Podcast nemen we die valkuilen van thuiswerken door, en geven we tips hoe je de komende weken op een productieve manier, zonder sociaal isolement en hopelijk gezond doorkomt.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

De tips van de week

Game: Minecraft. Als je dan toch thuis werkt en door het wegvallen van reistijd wat meer tijd over hebt, game dan eens mee met je kinderen als je die hebt. Erwin speelde Minecraft met zijn dochters en kan het iedereen aanraden.

Netflix-serie: Better Call Saul. Een serie die zich afspeelt in de jaren voor hitserie Breaking Bad. Draait om hoe advocaat Saul Goodman de man is geworden die we kennen uit Breaking Bad. Spannend, geestig en prachtig gefilmd. Er staan inmiddels vijf seizoenen op Netflix.

Trailer: Beastie Boys Story. Een documentaire over de legendarische hiphopformatie de Beastie Boys. Leden Mike Diamond en Adam Horovitz vertellen hun verhaal en dat van hun overleden bandgenoot Adam Yauch. Geregisseerd door Spike Jonze, die als vriend van de groep ook een aantal clips maakte. De docu is vanaf 24 april op Apple TV+ te zien.

Trailer: Connected, een animatiefilm geproduceerd door de makers van het uitstekende Spider-Man: Into the Spider-Verse. In dezelfde visuele stijl vertelt Connected het verhaal van een gezin dat echt contact probeert te maken met elkaar, zonder mobieltjes en gadgets. Maar dan, zal je net zien, vallen de autonome robots aan. Vanaf oktober in de Nederlandse bioscopen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.