© Bright

Maak kans op deze unieke elektrische brommer

De speciale Bright Brekr

Bright Bike Hunt

Maak kans op deze unieke elektrische brommer

26-05-2020 07:00 Laatste update: 08:22

Bright is al 15 jaar vol van vernieuwing. We vieren ons jubileum door de Bright-editie van de elektrische brommer Brekr weg te geven. Kijk hoe je kans maakt.

De Brekr is een prachtige elektrische brommer, made in de Achterhoek. Deze zomer is de Brekr pas officieel te koop, voor 4199 euro, maar er is nu al één speciaal exemplaar: de Bright Brekr, helemaal in Bright-stijl uitgevoerd.

En omdat Bright 15 jaar bestaat, maak jij kans op deze Bright Brekr. In mei kan je elke dag een letter vinden bij alles wat Bright maakt. We verspreiden 31 letters, waarmee je een zin maakt. Stuur die in via het formulier onderaan deze pagina. Geef daar ook antwoord op de vraag: waarom wil jij 'm winnen? De redactie kiest een winnaar onder de juiste inzendingen.

Naast de hoofdprijs zijn er tien troostprijzen: 5 Bright-sweaters en 5 Bright-shirts. Het openbaar delen van jouw inzending is niet toegestaan. Meedoen kan alleen via het formulier. 

Hoe vind je de letters?

Abonneer op ons YouTube-kanaal en zet de bel aan. 

Kijk onze video's in mei helemaal en zet ook de YouTube-notificaties aan. Er kunnen ook letters alleen in de notificaties zitten.  

Like Bright op Facebook

Volg Bright op Instagram

Volg Bright op Twitter

Volg Bright op TikTok

Luister de Bright Podcast: Spotify of Google Podcasts of Apple Podcasts

Mis je letters? Geen nood! De zin kan je alsnog goed raden. Dit is de hint:

.. ..... ... ...... .. .............

We zijn op 1 mei begonnen met de eerste letter en eindigen op 31 mei met de laatste letter. Maandag 1 juni maken we de winnaars bekend. 

Deelnemers mogen het formulier maar 1 keer opsturen. Meerdere malen opsturen leidt tot diskwalificatie. Deelnemers die jonger dan 18 jaar zijn moeten toestemming hebben van ouders of hun wettelijk voogd voor deelname.

Bij deze prijsvraag gelden ook deze algemene voorwaarden en deze specifieke voorwaarden.

PS. De derde letter is de R.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s