Bright Podcast ?

5G? Niet zo snel, Vodafone

3 mei om 15:59
Laatste update: 14 mei om 08:30

Eerder dan verwacht hebben we nu 5G in Nederland, op het netwerk van Vodafone. Hoe zit dat? Ook in deze podcast: de nieuwe iPhone SE en een unieke elektrische brommer.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Vodafone verraste dinsdag door als eerste provider in Nederland zijn 5G-netwerk in te schakelen. Maar de 5G-frequenties zijn toch nog niet geveild? Hoe zit het? En wat kan je verder van 5G verwachten?

Ook bespreken we in deze Bright Podcast hoe de nieuwe iPhone SE bevalt na een week testen.

En we praten je bij over de Bright Bike Hunt: omdat Bright 15 jaar bestaat, maak je kans op de unieke Bright Brekr, een Nederlandse elektrische brommer.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Elektrische brommer Bright Brekr

Tips uit deze aflevering:

Serie: After Life seizoen 2, van Rick Gervais. De normaal zo botte comedian speelt de rol van weduwnaar. Nog steeds bot, maar ook heel menselijk en met een klein hartje. Een lach en een traan in een fictief Brits dorpje.

Video: Digitale voorjaarsschoonmaak. Merijn legt uit hoe je je gadgets eens lekker schoonveegt van alle overbodige bestanden, foto's en apps.

Serie: The Midnight Gospel, een animatieserie van de maker van Adventure Time. Niet gericht op kinderen maar echt voor volwassenen. Het kijkt weg als een soort lsd-trip. Prachtig gemaakt, heel kleurrijk, erg grappig. Het draait om een soort video-podcaster uit de ruimte die tussen dimensies naar allerlei werelden reist.

Maak kans op de iPhone SE:

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.