Clean Dirt Bike

Met deze elektrische motorfiets ga je off-road

Trevor elektrische motorfiets e-bike motor off road
4 mei om 13:30
Laatste update: 4 mei om 13:30

Van alle type motorfietsen zijn offroaders het meest geschikt om nu al elektrisch te bouwen. De FTR Stella is een fraai voorbeeld.

Het voordeel van elektrisch rijden voor mensen die offroad gaan is groot: de motoren zijn stil en verstoren dus natuur en wandelaars en fietsers niet met hun herrie. Een elektrische motor heeft vanaf de eerste rotatie van het wiel direct volledig koppel wat handig is als je ergens bij omhoog moet rijden.

Bovendien liggen de snelheden niet zo hoog, waardoor je veel langer met een accu doet. Oset scoort al een tijdje goed met zijn betrouwbare elektrische trial, off road en motorcross fietsen. Voor alle leeftijden. 

Maar wie wat meer eisen stelt aan het ontwerp kan terecht bij Trevor Motorcycles voor de FTR Stella. Een fiets die optimaal gebruik maakt van de vrijheden die een elektrische aandrijflijn de ontwerpers verschaft. En met een Ohlins-voorvork en achterdemper weet je dat het met de kwaliteit wel goed zal zitten.

De motorfiets weegt 75 kg, kan maximaal 80 km/u en kan met de standaard accu ongeveer 1,5 uur rijden. Met de optionele tweede accu kun je dat verdubbelen.

De motorfiets mag alleen off-road gebruikt worden en heeft geen verlichting aan boord. Wil je er eentje hebben, dan kun je met een pre-order bestellen. 100 euro vooraf. Hij kost 12.895 euro als hij klaar is. 

Maak kans op deze elektrische brommer: de Bright Breker