Tablets (privé)

Lenovo Smart Tab M10 Plus

Lenovo Smart Tab M10 Plus tablet
16 juni om 11:21
Laatste update: 30 oktober om 16:16

De Smart Tab M10 Plus van Lenovo is een prima tablet voor internetten en video's kijken. En hij kan ook dienst doen als Google Assistant-scherm.

Niemand houdt van geldverspilling, maar we zijn wel dol op gadgets. Maar we houden dan ook weer niet van een huis vol gadgets die we nauwelijks gebruiken. De Lenovo Smart Tab M10 Plus combineert twee apparaten: het is een betaalbare tablet, die ook dienst doet als Google Assistant-module.

Dat werkt eigenlijk vrij simpel: in de eerste plaats is de Smart Tab M10 Plus een prima consumptietablet. Het 10,1 inch lcd-scherm met resolutie van 1920 x 1200 pixels en de MTK P22T-chip met 4 GB werkgeheugen volstaan voor de meeste consumptie. Series en films kijken, internetten, wat games spelen: dat gaat prima op de Smart Tab M10 Plus.

De Android-tablet wordt geleverd met een kindermodus, en lijkt echt met gezinsgebruik in het achterhoofd ontworpen. Daar komt het tweede punt van de Smart Tab M10 Plus kijken: het bijgeleverde laaddock. Dat is ten eerste een handige opvoedmiddel: een kind mag de tablet een X-periode gebruiken, en moet die daarna terugplaatsen op het dock.

Als de Smart Tab M10 Plus op het dock staat, verandert het in een handsfree Google Assistant met scherm en Ambient-modus. Het scherm toont op dat moment informatie en functies waar de gebruiker op dat moment iets aan heeft. Bijvoorbeeld het weer, bediening voor muziek en knoppen voor slimme verlichting en andere smart home-gadgets.

Zo is de Lenovo Smart Tab M10 Plus een prettige, capabele slimme assistent, zonder dat het een scherm is dat het gros van de dag onaangeroerd op een kastje staat. En het is een tablet die niet door het huis slingert, maar zijn eigen vaste plekje heeft.

De introductieprijs van de Lenovo Smart Tab M10 Plus is 269 euro.

Pluspunten:Minpunten:
  • Google Assistant Ambient Mode
  • Laaddock
  • Prima tablet voor consumptie
  • Betaalbaar
  • Niet erg snel
  • Geen Android 10

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Kijk ook: iPad Pro met Magic Keyboard