Fortnite seizoen 3 nu te spelen: grote update voor game verschenen
Games

Fortnite seizoen 3 nu te spelen: grote update voor game verschenen

17-06-2020 08:55 Laatste update: 16:19

De update voor het derde seizoen van Fortnite is nu te downloaden op pc's, smartphones en spelcomputers. Daarmee zijn een reeks grote veranderingen in het spel gemaakt.

Met de komst van seizoen drie wordt Fortnite weer opgeschud. Tijdens een recent evenement in het spel werd het game-eiland onderwater in een luchtbel gezogen, terwijl een groot gebouw werd opgeblazen. Inmiddels staan grote delen van het eiland onder water, waardoor zwemmen en voertuigen zoals jetski's een grotere rol spelen.

In een nieuw seizoen introduceert ontwikkelaar Epic Games vaak nieuwe dingen om vrij te spelen. Door de nieuwe Battle Pass te kopen krijg je in het seizoen ook toegang tot nieuwe personages zoals DC-superheld Aquaman en "een hoop nieuwe verrassingen". 

Aju paraplu

Spelers kunnen een eigen paraplu ontwerpen waarmee ze door de gamewereld kunnen zweven. Daarnaast belooft Epic Games dat er nieuwe reismogelijkheden in de game worden toegevoegd, waaronder speciale auto's. 

Fortnite is al drie jaar beschikbaar, maar is in seizoenen steeds veranderd en vernieuwd. Het derde seizoen is onderdeel van Fortnite Chapter 2, dat de game afgelopen herfst volledig heeft veranderd.

Sony onthult de PlayStation 5: