Gebruikers Apple Watch Series 3 melden problemen na update
Opnieuw opstarten

Gebruikers Apple Watch Series 3 melden problemen na update

28-09-2020 12:46 Laatste update: 12:46

Gebruikers van de Apple Watch Series 3 klagen over problemen zoals plotseling opnieuw opstarten. De problemen ontstonden nadat ze hebben geüpdatet naar watchOS 7.

De nieuwste versie van het besturingssysteem voor de Apple Watch verscheen op 16 september. Inmiddels klagen gebruikers met de Watch Series 3 op het Apple-forum over verschillende problemen. De smartwatches zouden trager zijn en plotseling opnieuw opstarten, meerdere keren per dag of zelfs per uur.

Gebruikers melden daarnaast dat zij regelmatig hun pincode opnieuw moeten invoeren, ook al hebben zij hun horloge niet af gedaan. De batterijduur zou ook achteruit zijn gegaan bij sommige gebruikers, en er zijn klachten over het niet of traag laden van de zogeheten complicaties, de kleine app-knopjes of informatievensters op de wijzerplaat.

Apple bracht vorige week al een kleine update uit voor watchOS 7, maar daar zijn de problemen volgens gebruikers niet mee opgelost.

Nog steeds te koop

De Apple Watch Series 3 komt uit 2017 en is het oudste model dat nog wordt ondersteund door watchOS 7. Nieuwere modellen van het horloge hebben snellere chips en een groter scherm. Apple verkoopt de Apple Watch Series 3 nog steeds.

Apple Watch SE en Series 6: welke raden we aan?