iPhone 12: wat is er anders dan verwacht?
Bright Podcast ?

iPhone 12: wat is er anders dan verwacht?

15-10-2020 14:00 Laatste update: 22-10-2020 15:44

Apple heeft vier nieuwe iPhones gepresenteerd, waaronder de kleinste in jaren en de grootste ooit. Ze hebben allerlei nieuwe functies, van 5G tot verbeterde camera's. Luister onze nabeschouwing.

Luister de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Apple onthulde vier nieuwe iPhones. Veel over de iPhone 12's was al uitgelekt, toch werden we op sommige punten nog verrast. We bespreken de presentatie van Apple en we geven je weer kijk- en internettips.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips en links uit deze aflevering:

Video: We maakten een video over de technologie achter één van de grootste sluizen ter wereld die in Nederland wordt gebouwd. Bekijk het liveblog van Rijkswaterstaat.

Social: Bright heeft meer dan 500.000 volgers op social media en om dat te vieren zijn we een Discord-server gestart. Een soort digitaal clubhuis waar je met de presentatoren kan chatten, en natuurlijk met andere Bright-fans. Meedoen is gratis en gezellig!

Game: World of Warcraft blijft na 15 jaar nog springlevend. De nieuwste uitbreiding, Shadowlands, is onlangs uitgesteld, maar de pre-patch is woensdag verschenen. Met die gratis update wordt het verhaal van de uitbreiding al ingeleid, kunnen spelers hun personage veel uitgebreider aanpassen en gaat het maximumlevel omlaag van 120 naar 50. (Bonus: de besproken WoW-microfoon van Blue).

Serie: Fargo, de zwartkomische serie met elk seizoen een nieuw verhaal over steeds weer een andere groep misdadigers. Vaak spannend, grappig op een vreemde manier en boordevol sfeer. Fargo staat vooraan op Videoland – de eerste drie afleveringen van het vierde seizoen zijn al te zien, daarna volgt elke zondag een nieuwe aflevering.

Video: Virusvrije telefoon: Maak veilig je gadgets schoon.

En de parodie-video met Kylo Ren ("Raw!"), waar Erwin naar verwees.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.