Review elektrische eenwieler: blijf jij erop staan?
Bright Review

Elektrische eenwieler gaat 45 km/u maar blijf je staan?

16 oktober om 12:00
Laatste update: 19 oktober om 09:02

De Gotway MCM5 is een snelle elektrische eenwieler waarbij balans houden cruciaal is. Hoe moeilijk is het om hier op te rijden? Bright testte de eenwieler in het slot van dit seizoen van de serie The Last Mile.

In dit tweede seizoen (bekijk seizoen 1) van de Bright-serie The Last Mile kijken we welk type elektrisch voertuig het beste geschikt is voor de eerste én laatste pakweg 1,5 kilometer van je rit, oftewel van en naar de trein of bus. Welk voertuig is leuk en makkelijk om te rijden, maar laat zich ook inklappen en mee de trein in nemen?

Na het testen van de elektrische step Veeley V5, de e-vouwfiets GoCycle GX en de opvouwbare e-scooter OneMile sluiten we dit seizoen af met de elektrische eenwieler Gotway MCM5

Deze Electric UniCycle (EUC) kan 45 kilometer per uur en heeft een actieradius van eveneens 45 kilometer. Daar betaal je wel 999 euro voor. Dit eenwielig 'beest' laat zich lastig beteugelen: Bright-presentator Bram hield er knikkende knieën en een blauw scheenbeen aan over.

Kijk de video en reageer.

 

Dank aan Eenwiel.eu voor het uitlenen van de eenwieler.

Kijk de vorige delen van The Last Mile:

Maak kans op de e-step Boosted Rev

Bright geeft in samenwerking met e-mobility webshop FatDaddy de Boosted Rev weg. Deze step wordt ook wel de 'Tesla onder de e-steps' genoemd, gaat 39 km/u en kost 1899 euro.

Meedoen? Volg ons op Instagram, abonneer op ons YouTube-kanaal en reageer onder de Last Mile-video's op de prijsvraag: wat doe jij om deze video een 'boost' te geven?