© Bright

Disney+ onthult meer grote titels voor Star
Streamingdiensten

Disney+ onthult meer grote titels voor Star

28-01-2021 10:41 Laatste update: 10:47

Op het nieuwe onderdeel Star van streamingdienst Disney+ zijn vanaf 23 februari nog meer tv-series, blockbusters en exclusieve originele series en films te zien.

Van een aantal titels waaronder Grey’s Anatomy, Modern Family en Glee was al bekend dat ze via de nieuwe streamingsdienst te zien zijn, maar nu heeft Disney+ de volledige line-up bekendgemaakt.

Vanaf 23 februari zijn 50 tv-series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals te zien via de Disney+ app. Daarna wordt elke maand het aanbod vergroot.

Originals

Star zal de plek zijn vanwaar de Originals in de huiskamer te streamen zijn. Zo zijn de misdaadthriller Big Sky, sitcom Solar Opposites, de spin-off serie Love, Victor, dramaserie Helstrom en de premiumseries Dopesick en The Dropout vanaf de bank in Nederland te bekijken.

De lijst met bekende tv-series wordt elke week aangevuld met nieuwe titels, naast 24, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files en Lost. Vanaf de lancering van Star zijn films als The Grand Budapest Hotel, The Shape of Water en klassiekers Pretty Woman en Die Hard te zien en kunnen abonnees zich verheugen op Black-ish.

Ouderlijk toezicht

Omdat Star zich op een breed publiek richt, wordt vanaf 23 februari ook het 'ouderlijk toezicht' geïntroduceerd op Disney+. Met bepaalde profielen die beveiligd worden met een pincode, kan toegang tot films en series worden beperkt zodat alle leeftijden van Disney+ gebruik kunnen maken.

Prijs met 2 euro omhoog

De prijs van Disney+, waar al films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic te zien zijn, gaat met de lancering van Star met 2 euro per maand of 20 euro per jaar omhoog.

Getest: de nieuwe Google Chromecast