JBL Flip 5
Bluetooth-speakers

JBL Flip 5

28-03-2021 23:54 Laatste update: 06-04-2021 14:29

De JBL Flip 5 is een betaalbare draadloze speaker met prima geluid en is bovendien volledig waterdicht.

De Flip 5 van JBL heeft niet voor niets een cijfer in zijn naam: dit is de vijfde versie van deze speaker. JBL maakt al jaren draadloze bluetooth-speakers, en weet dus precies wat de mensen willen hebben. Dat biedt de Flip 5 dan ook, voor een scherpe prijs zonder extra poespas.

De Flip 5 is wat je verwacht: een bluetoothspeaker op een draagbaar formaat (18 bij 7 centimeter) met een draagbaar gewicht (540 gram). Het geluid is prima voor de prijs van onder de 100 euro, maar het is wel een mono-speaker, hoewel twee exemplaren wel tot stereopaar zijn te koppelen. Het volume en de bass zijn met 20W-output in orde.

De speaker is bovendien IPX7-waterdicht, en kan dus zonder problemen tot een half uur lang op 1 meter diepte in het water liggen. De accuduur haalt de 12 uur, en kan via usb-c in 2,5 uur volledig worden opgeladen. De Flip 5 is daarnaast behoorlijk stootvast, beschikbaar in veel kleuren en simpel in het gebruik. Meer pretendeert de JBL Flip 5 ook niet te zijn: geen microfoon, geen slimme functies, geen poespas. Gewoon, een fijne speaker voor onderweg.

De JBL Flip 5 is er vanaf 89,95 euro. Check Belsimpel voor de actuele prijs.

Pluspunten:Minpunten:
  • Simpel
  • Prima geluid
  • Waterdicht
  • Draagbaar
  • Prima accuduur
  • Mono-geluid

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.