Bright Podcast ?

'Smart Home is voor iedereen, niet alleen geeks'

© Netatmo

smart home netatmo interview fred potter bright podcast
26 mei om 16:00
Laatste update: 26 mei om 16:11

Smart home wordt steeds slimmer en completer, en dankzij de nieuwe standaard Matter wordt het binnenkort ook simpeler. Is Matter de nieuwe 'gouden smart home-standaard'? We vroegen het in onze podcast aan Fred Potter, oprichter en ceo van het smart home-merk Netatmo.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Het Franse Netatmo bestaat deze maand tien jaar. Het bedrijf was er samen met merken als Philips Hue en Nest vroeg bij op de markt voor slimme gadgets voor in en om het huis. Tien jaar later loopt Netatmo nog steeds op veel vlakken voorop. Oprichter en CEO Fred Potter vertelt in deze Bright Podcast hoe Netatmo zich onderscheidt, wat hij denkt van de nieuwe industrie-standaard Matter en hoe hij de toekomst van smart home voor zich ziet.

Volg de podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: 1971, The year that music changed everything. Een achtdelige documentaire op Apple TV+ over de grote hoeveelheid hits die in 1971 verschenen. Muzikanten werden activistisch, spoorden mensen aan zich uit te spreken tegen bijvoorbeeld de Vietnam-oorlog en ander leed. Je ziet van heel dichtbij hoe het nieuws invloed had op muzikanten als Marvin Gaye en John Lennon, en hoe hun muziek weer invloed had op het nieuws.

Serie: Love, Death & Robots. Seizoen twee van deze afwisselende animatieserie staat op Netflix. Korte afleveringen, elke aflevering een nieuw verhaal van een andere maker. Centraal staat uiteraard elke keer weer een ander soort robot.

Podcast: Buiten de Muren van NTR. Een podcast waarin twee ex-gedetineerden worden gevolgd op weg naar een leven buiten de muren van de gevangenis.

Oproep: Bright zoekt nieuwe video-stagiairs.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.