© Amazon

Nieuwe interface rolt uit naar Kindle e-readers
Kindle

Nieuwe interface rolt uit naar Kindle e-readers

13-09-2021 17:17 Laatste update: 17:17

Met een nieuwe update voor de meest moderne Kindle-e-readers, gaat de interface van de populaire apparaten voor het eerst sinds lange tijd op de schop.

Hoewel de Kindle-e-readers van Amazon regelmatig software-updates krijgen, komt het niet vaak voor dat de gehele interface op de schop gaat. Dat gaat de komende weken toch gebeuren.

Er rolt een update uit waarmee het mogelijk mogelijk wordt om via een swipe van boven naar beneden de snelle instellingen te bereiken. Daar kun je de helderheid van de e-reader aanpassen, maar ook de vliegtuigmodus aanzetten.

Bibliotheek

Daarnaast plaatst Amazon twee tabs onderin het scherm, in plaats van de knoppen bovenin. Met deze tabs kun je snel wisselen tussen het thuisscherm en je bibliotheek. Later dit jaar volgt nog een update, met meer manieren om je boeken te sorteren en filteren. 

De update rolt uit naar ongeveer alle moderne Kindles die sinds 2015 zijn uitgekomen. Specifiek de Kindle 8th Gen en nieuwer, Kindle Paperwhite 7th Gen en nieuwer en alle Kindle Oasis-apparaten. 

De nieuwe Samsung-vouwtelefoons

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s