© Apple

iPhone 13: 'Voelt toch als iPhone 12S'
Bright Podcast ?

iPhone 13: 'Voelt toch als iPhone 12S'

15-09-2021 16:28 Laatste update: 17:28

Apple heeft zijn grootste presentatie van het jaar achter de rug. Wij zijn een hoop wijzer over de nieuwe iPhones, iPads en Apple Watch. Maar er zijn ook nog vragen. We bespreken alles in de Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Dinsdagavond was de grote Apple-keynote, met onthullingen van de nieuwe iPhone 13's, de Apple Watch Series 7, twee vernieuwde iPads en ook de verschijndatum van iOS 15, iPadOS 15 en watchOS 15. In deze podcast bespreken we de opvallendste nieuwe functies, en speculeren we over al die geruchten van de afgelopen maanden, waarvan sommige niet waar bleken te zijn.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Jubileum: Wikipedia bestaat 20 jaar. Eén van de belangrijkste websites, nog steeds gratis en reclamevrij. Binnenkort zie je onze video over Wikipedia, met alles dat je nog niet wist over de site. Houd het Bright YouTube-kanaal in de gaten.

Video: Tim Cook 10 jaar Apple-ceo. Over jubileums gesproken: Tim Cook viert dit jaar zijn 10-jarig leiderschap van Apple. Erwin blikt terug op de man die Apple tot een waarde van 2 biljoen dollar stuwde, de ogenschijnlijk saaie man van de cijfers die het ongelooflijke bereikte. 

Game: Eastward, een indie-game met het uiterlijk van een rijk gedetailleerde SNES-game, en met inspiratie van onder meer Zelda en Mother. Een sfeervolle avonturengame die op 16 september verschijnt voor de Nintendo Switch, Windows en Mac, voor rond de 20 euro.

Game: Beat Saber, een ritmegame in virtual reality in de geest van Guitar Hero, maar dan met twee lightsabers. Uitdagend, vermoeiend en verslavend met een bijna eindeloze reeks levels op zo'n beetje alle denkbare muziek. Te spelen op vrijwel elk VR-platform.

Video: Erwins indruk van iOS 15, iPadOS 15 en macOS Monterey

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.