Ingeslikte AirPod laat voicemail achter
AirPods

Ingeslikte AirPod laat voicemail achter

22-11-2021 18:17 Laatste update: 20:17

Een vrouw uit Boston heeft per ongeluk een AirPod ingeslikt, maar het oordopje bleef verbonden toen ze een voicemail insprak.

Op TikTok gaat een video viral van een vrouw die vertelt dat ze per ongeluk een AirPod heeft ingeslikt. De vrouw met de gebruikersnaam @iamcarliiib wou een ibuprofen nemen voordat ze ging slapen. De pijnstiller lag in haar ene hand en haar AirPod in haar andere hand. Ze bedacht pas dat ze de verkeerde hand had gekozen, nadat ze het oordopje met een glas water had doorgeslikt.

De vrouw vertelt hoe ze probeerde over te geven, maar dat de AirPod er niet uit kwam. Ze stuurde in paniek een stembericht naar een vriend, maar had niet door dat de AirPod nog verbonden was waardoor het bericht klinkt als dof gepraat met vreemde borrelgeluiden.

In een nieuwe video vertelt de vrouw dat de AirPod inmiddels haar lichaam weer heeft verlaten, maar dat ze er niet naar op zoek is gegaan. In een reactie schrijft de vrouw wel dat ze vlak na het inslikken de 'vind mijn AirPods'-functie gebruikte en een zacht geluid uit haar buik hoorde.

Zo filteren oordoppen lawaai weg: