'Smart home is enkel voor alleenstaanden leuk'
Bright Podcast ?

'Smart home is enkel voor alleenstaanden leuk'

01-12-2021 16:07 Laatste update: 16:07

Nederlanders zijn Europees koploper als het gaat om slimme gadgets voor in en om huis. Dat verbaast ons bij Bright niet, maar toch ook wel: zo makkelijk is het immers nog steeds niet. Komt daar binnenkort verbetering in?

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Nederland is met grote voorsprong koploper smart home. Toch blijft het wat ons betreft vooral een vreemde hobby, waarvan we best snappen dat die niet massaal van de grond komt. Wat moet er beter, en gaat dat de komende tijd gebeuren?

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Trui: Microsoft Minesweeper Ugly Sweater. Een lelijke trui met een Mijnenveger-kerstboom erop. Tijdens de opnames van deze podcast nog verkrijgbaar, inmiddels uitverkocht. Maar er is hoop: voorgaande lelijke truien werden later ook weer aangevuld door Microsoft.

Safari-extensie: Vinegar. Haalt YouTube-embeds in Safari uit hun player met toeters en bellen. Activeer eenmalig de extensie en alle YouTube-video's worden weer 'gewoon' ouderwetse webvideo's, zonder doorverwijzingen naar andere video's en andere knopjes. Werkt voor Mac en iOS, maar is vooral op iOS echt handig. Kost 2 euro.

Docu: Raising a School Shooter, waarin de onbelichte kant van de schietpartijen op Amerikaanse scholen wordt belicht. Ouders van de tieners die het vuur openden komen aan het woord, en geven meer inzicht in de gruweldaden van de jongeren met vuurwapens.

Bright Stream Guide: Na de Bright Gift Guide publiceren we aanstaande vrijdag de Bright Stream Guide 2021, boordevol tips voor series en films. Die dag verschijnt ook een video op ons YouTube-kanaal over alle samenkijkfuncties die streamingdiensten inmiddels hebben.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.