© Samsung

'De Galaxy S22 Ultra is gewoon de nieuwe Note'

De S22 Ultra met S-Pen en Golden Retriever.

Bright Podcast ?

'De Galaxy S22 Ultra is gewoon de nieuwe Note'

09-02-2022 15:49 Laatste update: 15:49

Samsung heeft de nieuwe Galaxy S22-serie gepresenteerd. Drie telefoons met als blikvanger de S22 Ultra, die lijkt wel héél erg op de verdwenen Galaxy Note. Bright-tester Bram van Dijk heeft ze al geprobeerd en vertelt zijn ervaringen.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Samsung heeft vandaag de Galaxy S22-telefoons onthuld. Drie formaten, alle drie met een nieuw ontwerp maar vooral de nieuwe Note –herstel– de nieuwe S22 Ultra valt op: afwijkend ontwerp, enorm scherm en een ingebouwd pennetje. Bram kon de S22-telefoons al proberen en vertelt er meer over in deze podcast.

Kijk ook onze eerste indruk van de Galaxy S22.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: OORTRAUMA, de podcast-parodie van Jordy Film, de online sketch-show bekend van onder meer Harco (vrouwon, huilon). Hier gaat het een kwartier lang over sneakers. Of niet – het is in ieder geval even verwarrend als hilarisch.

YouTube-kanaal: Wild Wonderfull Off-Grid. Jong gezin in West-Virginia die in de bergen een eigen huis en off-the-grid boerderij bouwen. Erin en Josh hebben drie kinderen en een hele beestenboel, waaronder de ram Leon. Tikkeltje typisch Amerikaans maar de klusvideo's kijken heerlijk weg.

Serie: The Legend of Vox Machina op Prime Video. Een bijzondere animatieserie gebaseerd op de gelijknamige webserie waarin een groep stemacteurs Dungeons & Dragons spelen. Die avonturen zijn nu tot script verwerkt, geanimeerd en natuurlijk ingesproken door die stemacteurs. Omdat het verhaal in D&D wordt vormgegeven door de spelers zelf, verloopt het verhaal in Vox Machina anders dan bij de gemiddelde fantasy-serie. Vlotter, grappiger en groffer.

YouTube-kanaal: Growingannanas, een kanaal vol instructievideo’s over hoe je fit kan worden op allerlei niveau’s. En het leuke eraan is dat je ziet dat de instructeur ook moe wordt (of dat speelt) en af en toe stopt als het teveel wordt. Dat motiveert enorm en je voelt je niet zo’n loser als je een keer moet stoppen.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.