Samsung Galaxy Book Go beste laptop voor school college bright stuff koopgids
Laptops voor school

Samsung Galaxy Book Go

7 april 2022 om 15:33
Laatste update: 14 april 2022 om 15:33

Samsung verkoopt eindelijk weer laptops in Nederland en biedt onder meer deze verrassend betaalbare Galaxy Book Go, met een enorme accuduur.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Wie graag een lange accuduur heeft, had de afgelopen jaren aan een tablet stiekem de beste laptop. Maar een tablet is uiteindelijk nooit echt een laptop, en een laptop blijft een beter apparaat voor wie werk moet verzetten. Er is wel een reden waarom tablets zo'n lange accuduur heeft: de chip. Daarom raden de we deze Galaxy Book Go van Samsung aan.

De 14-inch Windows-laptop draait op een Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2-chip. Snapdragons kennen we al jaren van smartphones en tablets en zulke apparaten houden het de hele dag vol. Dat kan je ook verwachten van deze Galaxy Book Go. Samsung belooft een batterijduur tot 18 uur, al hangt dat in de praktijk natuurlijk sterk af van het gebruik. Maar een werkdag of schooldag zonder stopcontact in de buurt is goed te doen, en dat is de kracht van deze laptop.

De Qualcomm Snapdragon 7c is sterk genoeg voor normale taken, maar een computer voor games of beeldbewerking is dit uiteraard niet. Het scherm van de laptop is 1080p maar met een maximale helderheid van 225 nits beslist niet fel. Ook biedt het niet zoveel kleur als duurdere laptops. De laptop is er met 4GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. De laptop heeft een 4G-antenne ingebouwd en is met een SIM-kaart dus zelfstandig mobiel.

De Samsung Galaxy Book Go kost 449 euro en is er in de kleur zilver.

Pluspunten:Minpunten:
  • Lange accuduur
  • Compact en licht
  • Veel aansluitingen
  • Niet het beste scherm

Lees meer over:

Deel via