Bright Podcast

Nieuwe extra veilige modus voor iPhones: is dat nodig?

apple iOS ipados macos nieuwe functies lockdown mode bright podcst
6 juli om 21:00
Laatste update: 7 juli om 04:59

We probeerden alvast de nieuwe functies van iOS 16, iPadOS 16 en macOS 13. Ook bespreken we een functie die Apple vanavond heeft onthuld: Lockdown Mode, een modus die speciaal beschermt tegen spyware.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Erwin geeft in zijn nieuwste video een voorproefje van de nieuwste functies van iOS, iPadOS en macOS. Daar gaan we deze podcast dieper op in, net als op een functie die Apple vandaag aankondigde: Lockdown Mode. Daarmee kunnen mensen zich beschermen tegen spionagesoftware zoals Pegasus.

Verder in het tech-nieuws deze week: videodienst HBO Max, chipmachinemaker ASML en de perfecte smartphone voor gamers.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Only Murders in the Building, seizoen 2 is van start gegaan op Disney+. Een vlotte mystery-comedy met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. De drie wonen in een duur appartementengebouw en maken een podcast over een moord. Nieuw seizoen, nieuwe moord, nog net zo leuk als het vorige seizoen.

Dienst: PlayStation Plus Extra en Premium. Sinds vorige maand is het online abonnement van PlayStation uitgebreid met twee nieuwe versies. Bij de middelste krijg je toegang tot een behoorlijk aantal recente games, de duurste versie gooit daar nog eens honderden oudere PS-titels bij en toegang tot demo's van de nieuwste games.

Serie: Stranger Things, seizoen 4 is nu volledig beschikbaar op Netflix. De meesten zullen het al gezien hebben: het is 't op één na meest bekeken seizoen van een serie op Netflix. We bespreken heel kort wat we vinden van de nieuwste avonturen van onze vrienden uit Hawkins.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.