Bright Podcast

'Elektrische auto kan volgende energiecrisis verlichten'

14 september om 17:19
Laatste update: 14 september om 19:15

Nieuwe elektrische auto's, ons tv-programma Bright op Banden, elektrisch racen in de Formule E en de energiecrisis. Onze autokenner Rutger Middendorp is te gast in deze podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Rutger Middendorp test al 12 jaar auto's voor Bright. In deze podcast hebben we veel met hem te bespreken. Niet onze review van de iPhone 14, maar wel ons nieuwe tv-programma Bright op Banden over vernieuwend vervoer. In een van de items nam Rutger een kijkje bij de Formule E.

Ook presenteert hij de komende weken de Stroomcursus over alles wat je moet weten over de toekomst van elektrisch rijden.

Verder testte Rutger de Volkswagen ID. Buzz en de BMW i4. En in welke nieuwe stekkerauto's gaat hij binnenkort rijden?

Volg de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

App: Wallaroo, een wallpaper-app van The Iconfactory. Leuk voor op je nieuwe iOS 16-lockscreen. Wallaroo toont fraaie wallpapers, die precies passen op het scherm van je iPhone. Mooi onderverdeeld in allerlei categorieën, die elke week worden aangevuld. Je krijgt er een paar gratis, voor meer moet je een abonnement afsluiten.

Boek: This Is How They Tell Me the World Ends van Nicole Perlroth. Deze verslaggever cybersecurity van The New York Times vertelt innemend over de nogal enge ondergrondse handel in cyberwapens. Geen ontploffingen, maar een wereldwijde black-out is waar we voor moeten vrezen.

Review: iPhone 14, 14 Pro en 14 Pro Max. Erwin heeft drie van de vier nieuwe iPhones alweer een paar dagen in huis; de iPhone 14 Plus volgt in oktober. In zijn review geeft hij elke iPhone-bezitter advies: kopen, of juist nog even wachten?

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.