Films huren via je remote. Foto Glenn Carstens-Peters

Ziggo sluit deal met Pathé Thuis: 5000 films te huren via mediabox

Ziggo sluit deal met Pathé Thuis: 5000 films te huren via mediabox

04-07-2023 11:35

Ziggo breidt door een nieuwe samenwerking met Pathé Thuis zijn aanbod aan huurfilms flink uit. Ruim 5000 films zijn nu via de Ziggo-mediabox tegen betaling te bekijken. 

Ziggo-klanten kunnen door de nieuwe deal de Pathé Thuis-films direct huren via de Mediabox Next Mini, Next en XL. Tot nu toe bood Ziggo toegang tot 800 films, maar door de deal met Pathé zijn dat dus meer dan 5000 films geworden. "Het uitgebreide aanbod van Pathé Thuis is vanaf vandaag geïntegreerd in het vertrouwde Ziggo TV-platform en vervangt daarmee het huidige huurfilmaanbod."

Het gaat bijvoorbeeld om populaire nieuwe films als Super Mario Bros. Movie en Avatar: The Way of Water. Het is voor klanten mogelijk om films die gestart zijn op de mediabox, verder te kijken via de Ziggo GO-app. Omdat het huurfilms zijn moet je dus per film betalen en is er geen abonnement nodig. 

Kort na bioscooprelease

"Dankzij deze samenwerking krijgen onze klanten gemakkelijk en snel toegang tot de nieuwste films", zegt VodafoneZiggo-topman Robin Kroes. "We voegen wekelijks nieuwe bioscoopfilms toe aan onze dienst, sommige zelfs al een maand na bioscooprelease", aldus Tim Schutte van Pathé Thuis. Als aftrap van het nieuwe aanbod biedt Ziggo korting op ruim 30 films, waaronder de eerste negen Fast & Furious-films.

Volg ons ook op sociale media voor meer streamingnieuws.