©Unsplash

'X wordt niks en TikTok loopt gevaar'

'X wordt niks en TikTok loopt gevaar'

2 augustus - 17:46 Laatste update: 18:01

We blikken in onze podcast deze zomer terug op een nu al bizar techjaar. Er gebeurde al meer dan in menig volledig jaar: gekke gadgets, kunstmatige intelligentie, de opgevoerde streamingstrijd en meer. In deze aflevering zoomen we in op sociale media, met onder andere Twitter, TikTok en Threads.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app.

Alles is in beweging op het gebied van sociale media. Twitter verandert zijn naam in X en wordt een 'alles-app'. Heeft dat kans van slagen? Meta stapt met Threads ook in de microblogs, maar na een goede start zit de klad er alweer in. Komt het nog goed? 

TikTok krijgt steeds meer kritiek en dan hebben we nog YouTube, dat blijft inzetten op Shorts. En je zou het bijna vergeten: BeReal, de social app die korte tijd populair was op iPhone en Android, maar inmiddels is het BeReal-gebruik weer ingestort.

Luister de Bright Podcast.

Volg ons ook op social media: al onze accounts staan overzichtelijk bij elkaar op onze Linktree

Sponsor:

10 augustus wordt een hele bijzondere trekking! Staatsloterij voegt deze maand boven op het prijzenpakket een extra geldprijs toe, namelijk 10 jaar lang, 100.000 euro per jaar. Ga naar: staatsloterij.nl/10-augustus. Speel bewust 18+.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s