©Bright

e-bike test elektrische fietsen testen proefrit

Test zelf in één keer 23 urban e-bikes van 9 merken

4 augustus 2023 om 19:28
Laatste update: 19 augustus 2023 om 21:57

Bright presenteert zijn eerste E-bike Party. Je kunt er 23 urban e-bikes zelf proberen. En je krijgt grote korting op de aanschaf van de elektrische fietsen.

In het verlengde van Erwins video over zijn E-bike Quest, waarin hij op zoek gaat naar zijn nieuwe e-bike, organiseren we een nieuw event: de Bright E-bike Party. De eerste editie staat geheel in het teken van urban e-bikes.

Bestel hier je ticket

Tijdens het kleinschalige en kwalitatieve event kunnen bezoekers op één locatie in één klap 23 verschillende urban e-bikes proefrijden die door Bright zijn geselecteerd.

Een ticket kost slechts 14,99 euro. Je krijgt 100 euro korting op een e-bike als je er eentje aanschaft. Dat kan ter plekke maar ook achteraf online met een persoonlijke code. 

Dit zijn de e-bikes, op alfabetische volgorde:

Ampler Axel
Ampler Curt
Ampler Stout
Cortina E-Blau
Cortina E-Lett
Cowboy Classic
Cowboy Cruiser
Cowboy Cruiser ST
iMove President
iMove First Lady
LEKKER Amsterdam+
LEKKER Amsterdam GT
Lemmo One
Lemmo One ST
Mokumono Delta C
Mokumono Polder
Tenways CGO 600
Tenways CGO 600 Pro
Tenways CGO 800S
Tenways AGO X
Tenways AGO T
Veloretti Ace Two
Veloretti Ivy Two

Brights e-bike-expert David Lemereis is aanwezig bij het event voor raad en advies (en een handtekening op je nieuwe e-bike!), evenals presentatoren Bram van Dijk en Erwin van der Zande. Daarnaast kun je vertegenwoordigers van de e-bike-merken al je vragen stellen.

De Bright E-bike Party vindt plaats op zaterdag 9 september 2023 voor de deur bij Bright HQ in Amsterdam-Duivendrecht. Er zijn drie 'voorstellingen': tussen 9 en 12 uur, tussen 13 en 16 uur en tussen 18 en 21 uur. Per voorstelling zijn er slechts 50 plekken beschikbaar, zodat we je alle aandacht kunnen geven.

De ochtend- en middagsessies zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog een paar kaarten voor de avond, dus bestel snel, want vol is vol!

Bestel hier je ticket

NB: Lunch of diner is niet inbegrepen, versnaperingen en toilet zijn wel aanwezig. Parkeergelegenheid is op loopafstand, openbaar vervoer is nabij.