President en First Lady ook op de Bright E-bike Party

©Imove

e-bike proefrit elektrische fiets imove president first lady
18 augustus om 10:12
Laatste update: 18 augustus om 18:40

Met een wildcard voegen we het Nederlandse iMove toe aan de line-up van onze Bright E-Bike Party. Dat brengt het aantal urban e-bikes om zelf te testen op 23.

De Bright E-bike Party op zaterdag 9 september in Amsterdam biedt bezoekers de unieke kans om in één keer meer dan twintig urban e-bike modellen van inmiddels negen merken zelf te proefrijden. Dat is en blijft de lakmoesproef die wij iedereen aanraden.

Het nog jonge Gelderse fietsenmerk iMove heeft jaren gesleuteld aan zijn ideale design e-bike. Het resultaat is de President en het step-through model, de First Lady. We hebben bij Bright deze e-bikes nog niet getest, maar zijn voldoende overtuigd om ze een wildcard te geven en toe te voegen aan de line-up voor de Bright E-bike Party. Een review volgt spoedig.

Een ticket kost slechts 15 euro en mocht je tijdens het event een bike aanschaffen dan krijg je liefst 100 euro korting. Daarnaast kun je onze e-bike expert David, Bram en Erwin raadplegen, evenals vertegenwoordigers van de merken. Er zijn slechts 150 tickets beschikbaar. De ochtendsessie is inmiddels uitverkocht en de middagsessie ook bijna, dus bestel snel.

Dit is de complete line-up:

Ampler Axel
Ampler Curt
Ampler Stout
Cortina E-Blau
Cortina E-Lett
Cowboy Classic
Cowboy Cruiser
Cowboy Cruiser ST
iMove President
iMove First Lady
LEKKER Amsterdam+
LEKKER Amsterdam GT
Lemmo One
Lemmo One ST
Mokumono Delta C
Mokumono Polder
Tenways CGO 600
Tenways CGO 600 Pro
Tenways CGO 800S
Tenways AGO X
Tenways AGO T
Veloretti Ace Two
Veloretti Ivy Two

Bestel hier je ticket