Ziggo vervangt eigen pakketten met films en series door aanbod SkyShowtime

©Ziggo

ziggo movies series skyshowtime films series streaming
22 augustus om 11:25
Laatste update: 22 augustus om 11:32

Ziggo vervangt zijn huidige pakketten met films en series, Movies & Series L en XL, binnenkort door het aanbod van de streamingdienst SkyShowtime. 

Ziggo en de streamingdienst SkyShowtime hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. De streamingdienst wordt vanaf deze herfst inbegrepen bij een TV Max-abonnement. Ook vervangt het aanbod van SkyShowtime de eigen film- en seriespakketten van Ziggo. Volgens VodafoneZiggo-topman Robin Kroes zorgt de nieuwe samenwerking voor 'een nog beter aanbod van films en series'.

Kijken via tv-menu

Ziggo-klanten met een abonnement op Movies & Series L of XL krijgen binnenkort een bericht over het activeren van hun SkyShowtime-account, zegt de provider. "Hiermee krijgen ze toegang tot het volledige aanbod van de streamingdienst. Tot die tijd kunnen klanten de grootste titels van SkyShowtime bekijken in het tv-menu."

Een selectie van de films en series van SkyShowtime is vanaf vandaag al via het tv-menu te zien voor Ziggo-klanten met Movies & Series L en XL. Het gaat onder andere om Star Trek: Strange New Worlds, Top Gun: Maverick, Yellowstone, Tulsa King en Yellowjackets.

SkyShowtime komt ook voor andere Ziggo-klanten beschikbaar als een extra pakket van 7 euro per maand, dezelfde maandprijs als de streamingdienst zelf hanteert. 

Deal met Pathé Thuis

Onlangs sloot Ziggo ook al een deal met Pathé Thuis, waardoor ruim vijfduizend films voortaan via de Ziggo-mediabox tegen betaling te bekijken zijn. 

SkyShowtime ging in oktober vorig jaar in Nederland van start. Het is de streamingdienst van de grote Amerikaanse mediaconcerns Paramount en Comcast. De collectie bevat films, docu's en series van onder meer Universal, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios en Peacock.

Luister ook: Netflix en HBO Max maken rare sprongen en verliest Viaplay van Ziggo?