Amazon wil toch door met Jeremy Clarkson: 'Deal over seizoen 4 Clarkson's Farm nabij'

©Amazon Prime Video

jeremy clarkson amazon prime Clarksons farm streaming
14 september om 14:55

Amazon Prime Video en de Britse presentator Jeremy Clarkson willen toch met elkaar verder. De streamingdienst voert gesprekken over een vierde seizoen van de hitserie Clarkson's Farm.

Eerder dit jaar leken Amazon en Clarkson nog uit elkaar te gaan na de grote rel over de column van de presentator over Meghan, de vrouw van de Britse prins Harry. De volgens Clarkson 'onhandige verwijzing' naar Game of Thrones in zijn column, leidde tot 25.000 klachten bij de Britse mediawaakhond. Maar de verhoudingen zijn inmiddels dusdanig verbeterd, dat er een deal in de maak lijkt over seizoen 4 van Clarkson's Farm. Dat meldt Deadline op basis van bronnen die bekend zijn met de onderhandelingen. 

Beide kampen willen het programma voortzetten, schrijft Deadline. Zowel Amazon als Clarkson geven nog geen commentaar. De presentator gaf onlangs al wel een hint op Twitter. Hij schreef: "Maak je klaar voor fantastisch nieuws over Clarkson's Farm." Volgens Deadline werd hij echter weer door Amazon teruggefloten. 

Seizoen 3 al bijna klaar

Clarkson's Farm is een docuserie over Diddly Squat Farm, de boerderij van Clarkson, en zijn markante buren op het Britse platteland. Het is een van de populairste series van de streamingdienst van Amazon.

Het derde seizoen is al in productie. De opnames vinden plaats tot en met oktober, waarna de release ergens in 2024 plaatsvindt.  

Lees meer nieuws over streamingdiensten