Deze bureaumat laadt je telefoon en oordoppen op én verbergt je papieren

©Bright

muismat toetsenbord bureau draadloos opladen magsafe oplader airpods oordoppen
30 september 2023 om 20:01
Laatste update: 30 september 2023 om 20:01

Een muismat waar je rommelige papiertjes in kan verstoppen, je muis en toetsenbord op kan parkeren én waarmee je je telefoon, AirPods of andere oordoppen kan opladen.

Een interieurarchitect raadde me aan om tijdens de verbouwing van mijn huis de meeste tijd te besteden aan de dingen die je vaak aanraakt. Een goedkope lamp, daar merk je niet zoveel van, maar een deurkruk moet goed zijn. Op een bureau geldt hetzelfde voor je muismat. Ik gebruikte lang een grote flap van Logitech, maar ik kreeg steeds ruzie met mijn toetsenbord die er naast lag, of soms er op, of er tegenaan. Tijd om iets groters te testen dus.

De ALTI Wireless Charging Desk Mat van fabrikant Journey is een paar dingen in één. Een hele grote muis- en toetsenbordmat, met een losse draadloze MagSafe-lader en een laadplek voor je draadloos ladende oordopjes. Opladen kan niet alleen met de iPhone en AirPods, maar ook met Android-telefoons en andere draadloze oordoppen die draadloos zijn op te laden. 

Briefjes bewaren

Er is een leatherette bovenflap en een vilt flap en je kunt zelf kiezen welke kant je boven wilt. Ik heb het leder boven, dat je eenvoudig omhoog kunt klappen om briefjes onder te bewaren. Goed voor je 'clean desk policy'. De lader kun je links of rechts magnetisch aan je mat klikken. Voor een supercleane look.

Vier kleuren

Er is een grijzige, donkerblauwe, bruine en een zwarte variant en een reguliere en minder hoge. Voor kleine bureautjes. Goedkoop is het ding niet: €120 voor een mat met draadloze lader is niet cheap.

Maar je bureau ziet er meteen 200 euro sjieker uit. Wie dat belangrijk vindt heeft aan de ALTI Wireless Charging Desk Mat dus een prima keuze.