©Vox Media

Topvrouw X (Twitter) heeft geen X-app op haar thuisscherm

Topvrouw X (Twitter) heeft geen X-app op haar thuisscherm

29-09-2023 14:51 Laatste update: 15:12

X-ceo Linda Yaccarino werd geïnterviewd tijdens de Code-conferentie van Vox Media. Ze kreeg een hoop vragen over de roerige stand van zaken bij X. Ze stak ook haar iPhone omhoog, en nu rijst de vraag: gebruikt ze X zelf wel?

Sinds Twitter vorig jaar werd overgenomen door Elon Musk, is er veel ophef geweest rondom X (voorheen Twitter). Musk benoemde eerder dit jaar Linda Yaccarino tot nieuwe CEO van X. De ex-topvrouw advertenties van NBCUniversal heeft sindsdien een baan waarvan je volgens Musk wel gek moest zijn om 'm te nemen.

Tijdens het interview van Yaccarino kwam aan bod wat haar favoriete apps zijn, en toonde de topvrouw het thuisscherm van haar iPhone. Facebook, The Bible, Gmail en Signal maar geen X? Yaccarino heeft misschien X op de tweede pagina geplaatst, maar het is opvallend dat de app blijkbaar geen plek heeft verdiend op de eerste pagina.

Ontwijkende antwoorden

Tijdens de rest van het interview leek Yaccarino nerveus en werd ze geconfronteerd met vragen over het veranderen van X. Op het plan van Elon Musk om heel X achter een betaalmuur te zetten, reageerde ze verrast.

Verder behandelde ze in het gesprek het aantal actieve gebruikers, engagement, de winstgevendheid en haar rol bij het bedrijf. Erg concreet waren de antwoorden meestal niet. Het volledige interview is hieronder terug te zien. Op 15:58 zie je het thuisscherm van Yaccarino.

Lees meer nieuws over X (Twitter).