©Google

google pixel 8 kopen nederland watch smartwatch pixel8

Google Pixel 8: geen prijsvechter meer?

4 oktober 2023 om 18:49
Laatste update: 5 oktober 2023 om 16:42

Google heeft de nieuwe Pixel 8-telefoons aangekondigd en brengt ook zijn smartwatch Pixel Watch 2 naar Nederland. Wij bespreken het goede, slechte en 'lelijke' van de nieuwste paradepaardjes van Google.Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19

De Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn officieel gepresenteerd. Wat is er allemaal nieuw? En valt er ook wat te klagen? En de tweede versie van de Pixel Watch komt gelukkig ook naar Nederland.

Verder in deze aflevering: nog meer gedoe rond iPhone 15, zoals krakende speakers en problemen met BMW's, Lightyear stopt voorlopig met zonne-auto’s en moeten we betalen voor Instagram?

Sponsor: Krijg 60 procent korting op een abonnement op Incogni, een dienst die je online-privacy verbetert. Incogni laat jouw gegevens verwijderen bij datahandelaren. Ga naar: incogni.com/bright

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Bupkis, een comedy op SkyShowtime. Pete Davidson speelt een fictieve versie van zichzelf, Edie Falco als zijn moeder en Joe Pesci als zijn opa. Het begint meteen vreselijk en grappig, gewoon heel hard lachen om gênante situaties.

Insta-tip: Op Instagram staan er tegenwoordig allerlei Reels in de hoofdfeed, ook van accounts die je niet volgt. Wil je dat nou niet? Druk dan in de app van Instagram rechtsboven op het kruisje boven zo'n Reel. Dan komt er een menu met een paar opties tevoorschijn. Druk op 'Alle voorgestelde berichten in het overzicht 30 dagen snoozen' en voilà: je feed toont de komende maand alleen nog foto's en video's van mensen die je volgt – en wat reclame.

Grappig: de Facebook-groep Did Silicon Valley Reinvent the Bus Again?. Daar komen alle 'overbodige' innovaties uit Silicon Valley en daarbuiten voorbij.