©Bright

whatsapp kanalen bright sociale media berichtendienst updates

Nieuw: volg Bright nu ook via WhatsApp Kanalen

18 oktober om 16:53
Laatste update: 23 oktober om 23:58

Bright is vanaf vandaag te volgen via WhatsApp in het nieuwe onderdeel Kanalen. Meld je gratis aan en ontvang het belangrijkste technieuws en de beste tips.

WhatsApp Kanalen is een nieuwe functie van de populaire berichtendienst, die net actief is geworden in Nederland. Je vindt de functie onder het Updates-tab in de app. Met Kanalen kunnen organisaties en bekende mensen (en later iedereen) updates naar hun volgers sturen. Dat kunnen tekstberichten zijn maar ook video's, afbeeldingen, documenten en polls. Later komen daar nog bijvoorbeeld voice-notes, stickers en vastgezette berichten bij.

Klik hier voor het Bright Kanaal op WhatsApp

Vol van vernieuwing als we zijn bij Bright, zijn wij ook een WhatsApp Kanaal gestart. We zullen daar onze volgers trakteren op het belangrijkste technieuws, de tip van de dag en op onze review-video's en shorts. We zullen er geen veredelde rss-feed van maken en we zullen onze volgers op WhatsApp ook zeker niet platbombarderen met berichten. Daar krijg je er immers al genoeg van op WhatsApp.

Klik hier voor het Bright Kanaal op WhatsApp

Kanalen staan daarom standaard op stil. Je kunt zelf kiezen om wel op de hoogte gehouden te worden van updates van een kanaal. Klik daarvoor op het belletje rechtsboven in ons kanaal.

Zien we je daar?