Speelfilm over Elon Musk in de maak: dit is er over bekend

©ElonMusk

Speelfilm over Elon Musk in de maak: dit is er over bekend
10 november 2023 om 21:17
Laatste update: 11 november 2023 om 00:27

Je kon er op wachten: Hollywood stort zich nu ook op het verhaal van Elon Musk. Er wordt een speelfilm over de miljardair gemaakt, op basis van de nieuwe Musk-biografie van Walter Isaacson.

Elon: The Movie wordt volgens bronnen in Hollywood geproduceerd door het bekende productiebedrijf A24 en de regisseur is Darren Aronofsky, die eerder dit jaar de aandacht trok met zijn film The Whale. De scriptschrijvers en acteurs zijn nog niet bekendgemaakt, dus het is afwachten wie straks het kenmerkende gestotter en gehakkel van Elon mag nadoen.

De Elon Musk-biografie van Isaacson verscheen in september en staat nog altijd hoog in de Amerikaanse lijsten met bestsellers. Het is niet de eerste keer dat van een biografie van Isaacson een film wordt gemaakt. In 2015 verscheen een biopic over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs.

Beef

Over Musk is inmiddels meer dan genoeg materiaal voor een film, zou je zeggen. Een van de recente successen van A24 is trouwens de Netflix-serie Beef, die goed is ontvangen. Beef is een comedy-drama en dat lijkt ook het meest geschikte genre voor de Musk-film.

Lees meer tech-nieuws.