©Phatfour

'Fatbikes onverzekerbaar? Belachelijk!'

'Fatbikes onverzekerbaar? Belachelijk!'

29 november om 17:46

In de podcast praten we deze week over de onverzekerbare fatbikes, en de stappen die fatbike-makers nu nemen om daar wat aan te doen. Verder: hackbare laadpassen, eindejaarslijstjes en onze jaarlijkse Gift Guide.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of ART19. Of in je favoriete podcast-app natuurlijk!

Fatbike-maker Doppio kwam deze week met een eigen diefstal-garantie op zijn fatbikes, om ze toch weer aantrekkelijk te maken. Hoe heeft het zover kunnen komen, en wat denken wij er van? We bespreken de kwestie met onze Bram van Dijk, die al op menig fatbike heeft gereden en al langer spreekt van een fatbike-discriminatie.

Verder in deze aflevering: hackbare laadpassen, eindejaarslijstjes, gedoe rond Viaplay en onze jaarlijkse Gift Guide.

Luister hier de Bright Podcast.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Fargo seizoen 5, in Nederland op Videoland. De slechterik is dit keer Jon Hamm, Don Draper van Mad Men. En de hoofdrol is voor Juno Temple, bekend als Keeley uit Ted Lasso. Zoals altijd speelt het zich af in Minnesota, en schuilt er onder die vriendelijkheid allemaal geweld. Dit seizoen kijkt als een soort extra gewelddadige versie van Home Alone, dus dat past helemaal mooi in deze periode. Elke woensdag verschijnt een nieuwe aflevering.

Podcast: Sherlock & Co., een podcast waarin de makers elk Sherlock Holmes-boek als een modern hoorspel ten tonele brengen, waarbij Dr. Watson zogenaamd zelf de podcaster achter de podcast is.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.