©Apple

'AirPods 4 krijgen noise cancellation en Apple Watch wordt fors vernieuwd'

'AirPods 4 krijgen noise cancellation en Apple Watch wordt fors vernieuwd'

18-12-2023 11:50 Laatste update: 19:10

De iPhone is al meer dan 15 jaar het belangrijkste product van het Apple, maar volgend jaar gaat het vooral om de mixed reality-bril Vision Pro, de Apple Watch en de vernieuwde AirPods 4.

De doorgaans betrouwbare Mark Gurman van Bloomberg schrijft in zijn nieuwsbrief op Bloomberg wat hij van Apple verwacht in 2024. De iPhone krijgt volgend jaar natuurlijk nog steeds een upgrade. Maar er zullen geen grote veranderingen zijn: Apple is van plan om het ontwerp van de iPhone 15 te behouden, terwijl het scherm van de Pro-versie groter wordt. De goedkopere modellen krijgen de actieknop van de iPhone 15 Pro.

Met de Vision Pro stapt Apple een nieuwe categorie in, terwijl de draadloze oortjes en smartwatch de grootste upgrades ooit zullen krijgen. De nieuwe AirPods 4 moeten Apple helpen een probleem met de bestaande serie op te lossen. De huidige AirPods 3 lijken te veel op de tweede generatie. Maar Apple heeft daar een oplossing voor: twee nieuwe niet-Pro modellen van de vierde generatie met een vernieuwd ontwerp, vernieuwde hoesjes en USB-C oplaadmogelijkheden. De duurste versie van de twee modellen zal actieve ruisonderdrukking bevatten, een mogelijkheid waar je nu AirPods Pro voor moet kopen.

AirPods Max

Apple wil ook de AirPods Max hoofdtelefoon nieuw leven inblazen. De AirPods Max verkoopt niet goed genoeg voor Apple om deze volledig te vernieuwen, maar Apple zou van plan zijn om USB-C toe te voegen aan de hoofdtelefoon, en nieuwe kleuren. De opvolger van de AirPods Pro wordt pas verwacht in 2025.

Apple Watch (Pro)

Apple heeft in 2024 ook een nieuwe versie van de Apple Watch gepland, met een nieuw uiterlijk. Het bedrijf werkt aan een paar nieuwe gezondheidsfuncties zoals detectie van hoge bloeddruk en slaapapneu.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal en ontvang onze nieuwsbrief.