©LG

Nieuwe 4K-projector van LG is zelf ook leuk om naar te kijken

Nieuwe 4K-projector van LG is zelf ook leuk om naar te kijken

29-12-2023 15:20 Laatste update: 15:25

De nieuwe CineBeam Qube van LG valt direct op door het uiterlijk, maar de 4K-projector heeft meer in petto dan een mooi design.

Projectors zijn vaak niet de mooiste apparaten op de markt, maar met de CineBeam Qube wil LG daar duidelijk wat aan doen. Het apparaat oogt prettig door de vorm en het materiaal, maar het is vooral de grote draaibare hendel waarmee de beamer opvalt.

De 4k-projector kan video in een oppervlakte van 50 tot 120 inch projecteren, met een helderheid van 500 lumens. De CineBeam Qube ondersteunt tevens hdr10 en kan automatisch het juiste schermformaat en de scherpte aanpassen voor de beste kijkervaring.

De beamer kun je besturen via je smartphone, en heeft een hdmi-poort en usb-c-poort. Het apparaat is 13,5 centimeter hoog en diep, en 8 centimeter breed. Met 1,49 kilo is de beamer niet alleen klein, maar ook licht.

CES 2024

LG heeft nog niet aangekondigd wat de CineBeam Qube moet gaan kosten, maar dat wordt waarschijnlijk duidelijk tijdens de CES 2024-beurs in januari, waar de beamer ook getoond wordt.

Mis niks, volg ons WhatsApp-kanaal of abonneer je op de Bright Daily nieuwsbrief.